Handyman Mariusz selskapet startet opp i 2009. Vi utfører både store og små byggeoppdrag slik som Renovering, Oppussing, Maling, Flislegging, Våtromarbeid.

Vi har tett samarbeid med elektrikere , rørleggere , noe som gjør at vi kan tilby deg som kunde hele oppussingsprosessen. I 2019 starter vi også virksomhet som et AS- aksjeselskap. Vi holder til i Moss, men utfører også byggeopdrag i Råde , Fredrikstad ,Sarpsborg, Vestby. Som byggefirma er vår største prioritet å tilby høy kvalitet i jobben vi gjør. Vi har i dag både tømrere, murere og malere, alle med lang erfaring fra bransjen.

Vårt fokus på kvalitet sammen med konkurransedyktige priser, gjør at vi har flere kunder som bruker oss igjen og gode referanser bak oss siden fra 2009

Solid samarbeidspartner

Vi har godt innarbeidede rutiner, og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

La fagfolk gjøre jobben

Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen, og vi jobber hardt for å alltid opprettholde en god kvalitet i arbeidet vi gjør.

Fornøyde kunder

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.